AAA + + + OLED iPhone X XR 11 XS İçin LCD Ekran Değiştirme iPhone 11 Pro Max 3D Dokunmatik Meclisi Gerçek Ton

AAA + + + OLED iPhone X XR 11 XS İçin LCD Ekran Değiştirme iPhone 11 Pro Max 3D Dokunmatik Meclisi Gerçek Ton

(0 Yorumlar)
₺2 090.65 ₺1 442.51

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

modname = ckeditör

Öğe hakkında:

1. 100 % yeni ve hiç kullanılmamış oled/lcd montaj için iphone x/xr/xs/xs max / 112. ıphone x/xr/xs/xs max / 11 için yedek parça. Yanlış, hasarlı, çatlamış, tanınmayan oled/lcd, dokunmaya duyarlı ekranını onarmak için kullanılır.3.tuval üzerinde koruyucu plastik film ve güvenli ambalaj ile birlikte gelir.4.garanti: bir yıl garanti veriyoruz (lcd/esnek kablo/çerçeve kurulumdan sonra veya kurulum sırasında hasar görürse garanti iptal edilir).5.Kalite kontrol: her ekran göndermeden önce test edildi ve %100 çalışıyor.6.ödemeyi onayladıktan sonra üç iş günü içinde teslimat.7.mükemmel satış sonrası servis service.8.is mükemmel uyumlu ile: iphone x/xr/xs max / 11.

Not:

Paketi aldıktan sonra, lütfen kurulumdan önce test edin1. Çerçeveyi Kontrol Et → 2. Kabloyu Bağlayın → 3.3 D Oynatma Testi İşlevi → 4. Dokunma Testi

Garanti ve iade politikası:

1.Sıcak ipuçları Gönderi geldikten sonra, lütfen ürünlerin iyi durumda olduğunu kontrol edin.Herhangi bir paket hasarı varsa, lütfen bizim için paketi ve geri bildirimi kabul etmeyin Lütfen Elektronikler çok kırılgan ve kırılması kolay olduğundan gerçek kurulumdan önce basit bir test yapın.2.Garanti Şartlarıtüm öğeler paket geldiğinden beri bir yıl garantilidir herhangi bir sorununuz olduğu için lütfen sorunların ayrıntılarıyla bizimle iletişime geçin Sorumlu olduğumuz herhangi bir kalite sorunu, ancak kurulum sırasında herhangi bir hasardan veya kişisel faktörün neden olduğu kusurdan sorumlu değiliz Bariz fiziksel hasara sahip tüm ürünler garanti kapsamında olacaktır. garantinin geçersiz olması3.İade politikasıöğeler gönderilenle aynı durumda iade edilmelidir veya en azından teslimat sırasında herhangi bir hasarı önlemek için yeterince güvenli olan paketleme yöntemi Bir sonraki isteğinizle değiştirmeler gönderilecektir Krediyi tercih ediyorsanız veya bir sonraki isteğinizdeki diğer taraflarla değiştirmek istiyorsanız, ayrıntıları aşağıdaki adresten kontrol edin: biz.

  • Parçalar Dahil: 1
  • Marka Adı: ÖZGÜR GENÇ
  • Malzeme: Diğer
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar