18 Adet İmitasyon Lavanta, Pastoral Tarzı Dekoratif Çiçek, düğün Ölümsüz Çiçek Mor Lavanta İpek Çiçek

18 Adet İmitasyon Lavanta, Pastoral Tarzı Dekoratif Çiçek, düğün Ölümsüz Çiçek Mor Lavanta İpek Çiçek

(0 Yorumlar)
₺1 351.20 ₺675.60

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

[Ultraviyole dayanıklı yapay çiçekler] Bu yapay çiçekler yüksek sıcaklık, sağanak, kuvvetli rüzgardan korkmaz ve birkaç ay sonra solmaz.Canlı renkleri ve gerçekçi görünümü koruyacaklar.

Açık yapay çiçekler: Yapay çiçekler anti-ultraviyole fonksiyonuna sahiptir ve dış mekan dekorasyonu için mükemmeldir.Ön verandalarda, pencere kutularında, veranda kaplarında, duvar ekicilerinde veya çiçek aranjmanlarında kullanabilirsiniz.

Simülasyon tesisi: 18 demet lavanta çiçeği parlak renklidir ve yoğun görünür.Çiçek şeklini beğeninize göre yapabilirsiniz.

Taklit plastik bitkiler: Taklit çiçekler gerçekçi!Onlar hakkında bir hata yapmazsan, onlara öyle olmalarını söyleyemezsin. fake.It bahçenizi veya evinizi çok parlak ve neşeli gösterecektir.

[Uygun yaşam] Yapay çiçeklerimiz sadece dış mekan ekranına güzel renkler eklemekle kalmaz, aynı zamanda sulama yaparken ellerinizi serbest bırakabilir veya pruning.No onlara bakmak gerekiyor, her zaman harika görünüyorlar.

Adı: yapay çiçek

Renk: gösterildiği gibi

Malzeme: Plastik

Boyutu: 35 cm

Paket içeriği:

18 x Yapay çiçek

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

  • Malzeme: Plastik
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar