BMDT Esnek Izgara Esnek Izgara İçin Uygun Bitki Büyüme Çadır Bagaj Net Sabit Net Kafes Örgü, Bitki Büyümek Çadır

BMDT Esnek Izgara Esnek Izgara İçin Uygun Bitki Büyüme Çadır Bagaj Net Sabit Net Kafes Örgü, Bitki Büyümek Çadır

(0 Yorumlar)
₺559.88 ₺436.74

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

1. Yüksek kaliteli malzemeler ve güçlü destek: Çadır yetiştirmek için kullanılan kafes ağı, oldukça gerilebilir ve dayanıklı olan elastik kauçuk malzemeden yapılmıştır; Elastik kafes ağımız, değerli saplarınızın, yapraklarınızın, tomurcuklarınızın, meyvelerinizin ve çiçeklerinizin ağırlığına zahmetsizce dayanabilen güçlü bir destek yapısı sağlar.

2. Çıkarılabilir kanca: Büyüyen çadır ızgarası, çadır direğinin köşesine yatay olarak bağlanabilen ve çıkarılabilen "S"şeklinde bir kancaya sahiptir.

3. Büyüyen çadır kafes ağının kurulumu ve boyutunu ayarlamak kolaydır; düğüm, bitki büyümenize uyum sağlamak için herhangi bir yönde kayabilir.

4. Çadır yetiştirmek için uygundur: Elastik ağ çerçevesi, yetiştirme çerçevesine asılmak üzere tasarlanmıştır tents.It ayrıca kolayca gerilebilir ve hatta diğer boyutlardaki çadırlara uyacak şekilde katlanabilir.

5. Geniş uygulama yelpazesi: esnek ağlar sadece bahçeler için uygun değildir-kendin yap bitki destek ağları veya çadır ağları dikmek için değil, aynı zamanda bagajın arabanın çatısına kilitlenmesine veya gevşek veya büyük eşyaların kamyonet yatağına sabitlenmesine yardımcı olan kargo taşımacılığı için de uygundur.

Elastik ızgaralar sizin için ne yapabilir?

Elastik ve sağlam bitki ağları sağlam destek sağlar ve bitkilerin uygun eğitimi almasına yardımcı olur.

Sınırlı büyüme çadırı için kullanılan esnek ağ, yukarı doğru alanı genişletir ve daha fazla büyüme alanı sağlar.

Geleneksel olarak, her tomurcuk bitki üzerinde ne kadar düşükse, o kadar az ışık alırlar.Izgara, bitkilerin büyümesini düzgün bir düzende kontrol edecek, böylece bitkiler dengeli bir ışık alacaktır.

Kafes ışık için çok uygundur transmission.It bitkilerin gelişmelerini sağlamak için havalandırma ve yeterli ışık almasına yardımcı olabilir.

Elastik bitki ağı naylon ve kauçuk malzemelerden yapılmıştır ve kolay değildir deform.It çok güçlüdür ve bitkilerin ağırlığını taşıyabilir.

Kafes ağı oldukça gerilebilir.Bitki ağları mükemmel soğuk ve ısı direncine sahiptir ve iç ve dış bahçelerde kullanılabilir.

Tip adı: Esnek ızgara elastik net

Stil: basit

Uygulama: kapalı ve açık

Renk: siyah

Malzeme: kauçuk

Boyut: A - 120 x 180 cm/B-150 x 195 cm

Paket içeriği:

1 x Esnek ızgara örgü elastik örgü

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: İşık yansıması ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.e: basit

Uygulama: kapalı ve açık

Renk: siyah

Malzeme: kauçuk

Boyut: A-120 x 180 cm

Paket içeriği:

1 x Esnek ızgara örgü elastik örgü

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: İşık yansıması ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Takip numarası güncellemesi hakkında: Takip numaranız lojistik bilgisi değilse, binlerce parsel yabancı ülkelere gönderildiğinden, lojistik şirketleri lojistik bilgilerini güncellemedi, lütfen ilk kez bizimle iletişime geçin, lütfen anlaşmazlığı doğrudan açmayın.Biz çözmek için ilk kez!Sevkiyat zamanı:

Tüm ürün biz 5~8 hafta içi içinde nakliye olabilir, genellikle biz ambalaj ve sevkiyat için müşteri siparişleri zamanına göre, biz gemi önce malların kalitesini dikkatlice kontrol etmek gerekir, bu yüzden ele almak için biraz zaman ayırın.Teslim süresi: Mücbir sebepler nedeniyle: Kasırgalar, yağmur fırtınaları uçuşları etkiler.Lojistik gecikmelere yol açar.Biz dürüst satıcılarız, herhangi bir kayıp yaşamanıza izin vermeyeceğiz.Lütfen lojistik şirketine biraz işlem süresi verin, paketin tarafınıza ulaşmasını bekliyoruz.Lojistik bilgileriniz yerel postaneye ulaşırsa: Yerel postane sizinle iletişime geçmediyse, paketinizi almak için lütfen mümkün olan en kısa sürede yerel postanenize başvurun.Aksi takdirde, parsellerin fazla mesai alınması, yerel postane parselinizi iade edecek, öz sorumluluğun sonuçları.Koruma süresi tükeniyor: Sevkiyat süresini tamamladığımızda, ürün koruma süresi tükeniyorsa, lütfen ürün koruma süresini kendiniz uzatın veya bizimle iletişime geçin, lütfen anlaşmazlığı doğrudan açmayın.İthalat vergileri: Vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır

Malları aldığınızda, herhangi bir sorun varsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve anlaşmazlığı doğrudan açmayın.Onayladıktan sonra size memnun bir çözüm sunacağımıza söz veriyoruz.Ayrıca size olumlu bir değerlendirme yapacağız.Biz içtenlikle bize olumlu bir geribildirim ile genel bir Ayrıntılı Satış Değerlendirme (DSR )5 Yıldız.Geri bildirim alanımızda güzel resminizi gösterdiğinizde lütfen bize mesaj gönderin, bir sonraki sipariş bana ulaşın, ek sürprizler olacak.Sipariş miktarı 100 ABD doları aynı anda daha fazla, biz ücretsiz kargo DHL, EMS, UPS, VIP müşterilerimiz olacak, tüm yaşam için ek avantajlardan yararlanacağız.

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar