LED sahne ışığı 54X3W RGB LED Par ışık Dmx dj ışığı Ses Aktivasyon İçin Braket İle Kilise Konser Parti

LED sahne ışığı 54X3W RGB LED Par ışık Dmx dj ışığı Ses Aktivasyon İçin Braket İle Kilise Konser Parti

(0 Yorumlar)
₺930.28 ₺688.37

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Mağazamıza hoşgeldiniz.

Ürünlerimiz uygun fiyatlara ve kaliteye sahiptir.Dropshipping ve toptan satışı destekliyoruz .Bizimle uzun süre çalışmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve size çok uygun bir fiyat vereceğiz.Saygılarımla!

[Güçlü LED Par ışıkları ] Bu 54 x 3W sahne par ışıkları, süper parlak olan 54 led RGB 3'ü 1 arada yüksek güçlü LED boncuklardan oluşur, aydınlatma aralığı 6~10 metre olabilir, optik açı 26 derecedir, renk karıştırıldığında düzgün ışık çıkışı

[Çoklu Modlar] Sahne yıkama ışıkları, ihtiyaçlarınızı karşılamak için 9 farklı mod içerir: statik renk, solor karıştırma, atlama, flaş, solma, Otomatik, Ses etkinleştirildi( dahili hd mikrofon, aydınlatma stili müzikle otomatik olarak değişir), Master-slave (birden fazla ışık senkronize çalışma), DMX (yüksek güç 3/7-CH)

[Geniş Uygulama] Sahne dj ışıkları, farklı ihtiyaçlar için tam renkli efektlere ve işlevlere sahiptir.Gibi: Statik renk( Kırmızı / Yeşil / Mavi), Renk kombinasyonu, Renk değiştirme, Karartma,Solmaya, ect.It çoğu durum için uygundur, örneğin: Düğün, Partiler, Kilise, Konser, Performans, çok amaçlı salon, Bar, Grup, Noel gibi Festival etkinlikleri.

[Kurulumu Kolay] Bu paket DJ ışıkları braketler ve vidalarla birlikte gelir, kafes veya duvara monte etmek için hızlı kurulum yapabilir veya sadece yere koyabilirsiniz ve ayrıca aydınlatma açısını da ayarlayabilirsiniz.Partiler için bu dj ışıkları 4 paket tak ve çalıştır, güce bağlandıktan sonra otomatik çalışma modunda yanar.Kullanımı çok kolay, hem profesyonel hem de profesyonel olmayan herhangi bir sorun olmadan kullanabilir

Bu dj par ışık dayanıklı, mükemmel ısı dağılımı yeteneği, -20~40℃ çalışma ortamı altında çalışmak için hiçbir güçlük, ömrü 50.000 saat olabilir.

Modeli: p54-3w

Gerilim: AC 100-240V 50-60HZ

LED rengi: R:12 adet G: 18 adet B:18 adet W: 6 adet

Tüm makine gücü: 180 W

Kontrol modu: kendinden tahrikli / ses kontrolü / strobe / DMX512 / master-slave modu

Fiş tipi: AB tak,Endonezya, almanya, fransa, ispanya, italya ve benzeri için geçerlidir./ ABD Plug, Kanada, Hindistan, Meksika, Tayland, Amerika Birleşik Devletleri, Filipinler, Tayvan ve benzeri için geçerlidir.

renk: siyah

Malzeme: ABS

Boyut: 180x175x100mm

Paket içeriği:

1 x sahne ışıkları

1 x braketi

1 x adaptör1 x sahne ışıkları

1 x braketi

1 x adaptör

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Sevgili arkadaşlar, ürünlerimizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz

Siparişi veya başka bir nedeni iptal ederseniz, tüm geri ödeme www.percininsaat.com.tr aracılığıyla 7-10 gün içinde hesabınıza geri dönecektir.

Nakliye hakkında

Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!

★ Rusya'dan iseniz, lütfen tam adınızı ve doğru telefonunuzu bırakın number.It bu çok önemli!!!

Dropship ve Dağıtım

Toptan için, ödeme yapmadan önce bizimle iletişime geçerseniz indirim sunacağız.

Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve hakkımızda herhangi bir bilgi bırakmayız.

Geri bildirim hakkında

★ Sizden herhangi bir geri bildirim çok takdir edilecektir.

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Ürünlerimizden memnunsanız, Ürünlerimizden memnunsanız, içtenlikle bize 5 yıldız verebileceğinizi umuyoruz.

  • Sertifika: hiçbiri
  • Marka Adı: Mileseey'nın sohbeti
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar