Şarj edilebilir LED kamp fener,2000 mAh mıknatıs tabanı ile, fenerler el feneri, yürüyüş dişli, acil ışık, kasırga, vb

Şarj edilebilir LED kamp fener,2000 mAh mıknatıs tabanı ile, fenerler el feneri, yürüyüş dişli, acil ışık, kasırga, vb

(0 Yorumlar)
₺712.96 ₺549.02

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Kompakt ve Taşınabilir: Bu ürün, taşıması kolay, sağlam bir yapıya, su geçirmez, aşınmaya dayanıklı ve kaymaz tasarıma sahip kompakt bir boyutta tasarlanmıştır.Bu kamp lambası, birlikte verilen bir USB kablosuyla da şarj edilebilir.

Kullanımı Kolay: Tüm fonksiyonlar kombine tasarım sadece döndürme düğmesinde, Soldan ayarlamak için kamp lambasındaki düğmeyi döndürmeniz yeterlidir-yarı parlak ışık modunu, sağa döndür yarı parlak ışık modunu ve uyarı ışığı modunu döndürün.Kapalı konuma uzun süre dönerken parlaklığı kapalı moda ayarlayabilir.

Kısılabilir ve 3 ışık modu: Bu fener, 3 aydınlatma modunun hepsinde parlaklık seviyelerini ayarlayabilir, 370 lümene kadar 360 derecelik ışın açısı ile bu kamp ışığı oldukça parlak bir ışık verebilir.Pil, düşük ışık seviyesinde 15 saat ve yüksek ışık seviyesinde en az 6 saat dayanabilir.

IP65 Su Geçirmez: Tüm vücut sağlam bir yapıya ve aşınmaya dayanıklı bir tasarıma sahip ABS malzemeden yapılmıştır, alt kısım da kaymaz tasarımla birlikte gelir.

Kullanışlı: Bu kamp fenerinin üstünde, büyük bir alanı aydınlatırken daha iyi ışık almak için çadır ışığını baş aşağı asabilen bir kanca vardır.Kamp, çalışma, balık tutma, köpek gezdirme, açık hava etkinlikleri ve acil durum aydınlatması için geniş uygulamalar.

Malzeme: ABS

renk: Siyah

Paket içeriği:

1 x kamp ışık

1 x USB şarj kablosu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

  • Ampuller Dahil mi: Evet
  • Marka Adı: REFURBİSHHOUSE
  • Sertifika: hiçbiri
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: manyetik taban ışığı, acil durum ışıkları, huvai izle.

0 Bunun için yorumlar