100 % Yeni BL171 BL 171 Telefon lenovo için batarya A60 A65 A319 A500 A368 A390 A390T A356 A370E BL-171 1500mAh Yedek Piller

100 % Yeni BL171 BL 171 Telefon lenovo için batarya A60 A65 A319 A500 A368 A390 A390T A356 A370E BL-171 1500mAh Yedek Piller

(0 Yorumlar)
₺154.60 ₺137.64

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Alıcının tam adı doldurunuz nedeniyle Rus gümrük yeni politikası

Bu dükkan tüm piller destek toptan miktar

Eğer herhangi bir sorun varsa, bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Sizin için iyi çözeceğiz.Lütfen anlaşmazlığı rastgele açmayın, aksi takdirde abd, www.percininsaat.com.tr ve ayrıca Çin Satıcılar Ligi tarafından kötü kredi olarak kaydedileceksiniz.Ve engellenecek.

Bu ürün , kesinlikle %100 orijinal orijinal olan Lenovo cep telefonu üreticileri aksesuar satış kanallarından satın alınması sağlanır.

1 100 % Orijinal Lenovo yedek pil ve gerçek kapasite ve Yeni pil.Yeni Lityum iyon piller, tamamen şartlandırılmadan önce 2 ila 3 kez tamamen şarj edilmeli ve tamamen boşaltılmalıdır.

2 Biz orijinal kalite ve 1 yıl garanti sunuyoruz, memnun değilseniz, arızalı bir ürün veya beklemediğiniz bir şey için misilleme olarak olumsuz geribildirim bırakmayın.Pls bize ulaşın !!Müşteri memnuniyeti bizim önceliğimizdir.

3 W holesale satıcı sıcak karşıladı.Karışık modeller sipariş ederseniz, Lütfen önceden bizimle iletişime geçin.Fiyat daha makul olacak!

Önemli: Yeni Lityum iyon piller, tamamen şartlandırılmadan önce 2 ila 3 kez tamamen şarj edilmeli ve tamamen boşaltılmalıdır.Yeni bir Lityum iyon pilin tam performansının ve uzun ömürlülüğünün ancak 2 ila 3 tam şarj ve deşarj döngüsünden sonra elde edildiğini lütfen unutmayın.2 İla 3 döngüden geçtikten sonra, pilinizi bir daha asla şartlandırmak zorunda kalmayacaksınız!

Operatörün ağ ayarlarına, sinyal gücüne ve seçilen özelliklere bağlı olarak tüm konuşma ve bekleme süreleri yaklaşıktır.Yukarıda belirtildiği gibi Analog modda konuşma ve Bekleme süreleri daha düşük olacaktır.

O d S servisine git

Nakliye detay: 1.Lütfen sipariş verdikten sonra adresinizi dikkatlice onaylayın.Ödeme alındıktan sonra ürünleri bir kerede size göndereceğiz.(biz 1-2 gün içinde ürün gönderilecektir(iş günü,değil tatil mevsim) ödeme platformu tarafından onaylandıktan sonra)

2.Siparişinizi onayladığınızda varsayılan bir nakliye yöntemi olacaktır .Tem'ler Bpost, Türkiye Postası, PostNL, CDEK veya diğerleri tarafından gönderilecektir.Öğeler çin'den sevk edilir, 20-45 iş günü içinde ülkelerin çoğuna ulaşır.

3.UPS, DHL,FEDEX vb. Gibi gerekirse nakliye yöntemlerini de değiştirebilirsiniz .Tabii ki nakliye fiyat farkını ödemelisiniz.Detaylar bize iletilebilir. (Bu bağlantıdaki nakliye ücretinin farkını ödeyin,

4.Pil nakliye için geleneksel mallar değildir, Tahmini teslim süresi geleneksel mallardan daha uzun olabilir.

Ödeme:

1.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir

2.Lütfen satın almadan önce açıklamanın tamamını okuduğunuzdan ve işlemi kabul ettiğinizden emin olun.

Garanti:

1.Öğenizi aldığınızda memnun değilseniz, lütfen yeniden değiştirme veya para iadesi için 7 gün içinde iade edin; İade etmeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.Hasar gören mallar iade edilmez.

2.Alıcı sadece garanti öğeleri için iade nakliye ücretlerinden sorumludur.

3.Öğeleri iade etmeden önce, lütfen iade adresine ulaştığınızdan emin olun ve teslimat sayfasına"hediye" yazın.Lütfen normal posta servisini kullanın ve bize takip numarasını verin.Öğeyi aldıktan sonra, onları en kısa sürede değiştireceğiz.

Geri Bildirim Hakkında:

1. Başarılı olmak için itibarımıza ve müşteri memnuniyetine güveniyoruz.Bu nedenle görüşleriniz bizim için son derece önemlidir.Bize 5 yıldızlı geribildirim bırakın lütfen bizim mal ve hizmet ile memnun iseniz.

2. Lütfen sadece nakliye nedeniyle 5 yıldızlı geribildirim dışında bize herhangi bir geri bildirim vermeyin.Batarya nakliyesi için fazla seçeneğimiz yok.

3. Değerli müşterilerimizi önemsiyoruz ve size yardımcı olmak için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağız.'

4. Lütfen bize herhangi bir sorunu çözme fırsatı verin.Sahip olabileceğiniz endişeleri ve hayal kırıklıklarını anlıyoruz ve sorunları çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

5. Herhangi bir olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya sitede herhangi bir anlaşmazlık açmadan önce lütfen bize e-posta gönderin, çünkü müşterilerimize hizmet etmek için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz,size tatmin edici bir çözüm vereceğiz .

Diğer

1. Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir

2. Tüm e-postalar 24 saat içinde cevaplandırılacaktır , cevabımızı almazsanız, lütfen mesajınızı tekrar gönderin ve size en kısa sürede cevap vereceğiz.

Alışverişiniz için teşekkürler, iyi vakit geçirin .

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: WEEE, UL, Saso'nun, ROHS, pse, hiçbiri, MSDS, KC, GS, FCC, ETL, EMC, CSA, ce, CB
  • Marka Adı: Lenovo
  • Orijinal veya değil: orijinal
  • Model Numarası: BL171'İN
  • Kalite Belgelendirme: ce, ROHS, WEEE, UL, pse, ETL, FCC, MSDS, GS, KC
  • Pil Kapasitesi (mAh): 1301 mAh-1800 mAh

0 Bunun için yorumlar